Monday, April 30, 2012

cuti sambil berniaga

assalamualaikum semua...ari nie rasa nak kongsi kegembiraan bersama..walaupun penat, namun hasilnya sungguh lumayan dan enjoy...

 semasa cuti dua hari di kampung ku..sempat la gak aku membantu my loving sister berniaga..masa aku blik kluang ada program  kerjaya (KEPAK)..so my sis ni ada bukak gerai kek kat situ, so aku ni dah lama xmeniaga n nak tunjuk skill la konon..heheh aku pun joint la dia..tpi kejap jela..yang buat aku seronok..dapat jual cup cake dalam 20-30 biji dalam masa 1jam..happy gila...

segan tu memang la ada..tpi segan tu hilang bila kita berjaya tarik pelanggan n jual product kita..n bila customer kita happy, automatic ko org mesti rasa gembira.. dan kat situ jugak aku dapat kenalan yang baru n dapat belajar sesuatu yang baru...jom aku kongsi gambar yang sempat aku ambik..

cup cake SUE COOKIES
ni la my sis SUZILAWATI BINTI AMRAN
 the owner SUE COOKIES
macam-macam perisa cup cake yang ada..sampai customer pun xtau nak ambik yang mane. sebab semunya sedap2 belaka..dengan harga yang sangat berpatutan..

1 biji RM 1.50
3 biji RM 4.00

murah dan berbaloi kan..


inilah dia suasana gerai kami..ada yang datang untuk membeli serta buat tawar menawar harga dan ada yang berminat untuk belajar..nak tahu selanjutnya boleh la layari blogini..
http://suecookiesnsavoury.blogspot.com/

sweetkan cake2 tu...













bukan cake sahaja ada dijual malahan air pun turut dijual n mendapat sambutan yang sangat menggalakkan.. terima kasih kepada mereka yang membeli serta mereka yang datang ke karnival KEPAK ini...

to my sis..TERUSKAN USAHA ANDA..kami sentisa sokong kamu...



2 comments:

  1. Intan...sponsor doorgift wedding ak nanti..johor hntq mai penang boleh ka?

    ReplyDelete